Radno vrijeme

Ponedjeljak –  Subota: 7 – 23
Nedjelja: 7 – 16

rezervacije@chop.hr
+385 1 4870 111

Ručak u Chopu

Radnim danom od 11 – 15 sati
10.06. - 14.06.

  • Pileći file / pire krumpir / umak gljive
    11 / 14* €
  • Zelene tagliatelle s kozicama
    13 / 16* €
  • Juneća jetrica u šalši s palentom
    10 / 13* €
*MENU (juha, glavno jelo, salata)

Vinska preporuka uz ručak

  • Galić G – Točka Bijelo
    2,70 €
  • Zlatno Brdo Graševina
    4 €
  • Medea Malvazija
    4 €
  • Galić G-Točka Crveno
    3 €
  • Enjingi Zweigelt
    3,8 €
  • Zlatno Brdo Cabernet Sauvignon
    6,5 €

Rezervirajte svoj stol