Radno vrijeme

Ponedjeljak –  Subota: 7 – 23
Nedjelja: 7 – 16

rezervacije@chop.hr
+385 1 4870 111

Restaurant

Chop Restaurant

Chop Old House je restoran bistronomy koncepta koji iskustvo gosta stavlja na prvo mjesto. Kreiranjem okusa dobivenih sljubljivanjem prvenstveno sezonskih namirnica, koncipirali smo jelovnik koji se sastoji od 15-ak jela, koji će zadovoljiti ukus svakog istinskog hedonista.

Posjeduje ukupno 150 sjedećih mjesta i podjeljen je u tri, potpuno odvojena dijela. Idealno je mjesto za bijeg od užurbanog života i odmak od svakodnevnice, Chop je mjesto koje ćete izabrati za svoje najvažnije životne intimne večere, poslovne ručkove, ali također domjenke i proslave.

Pruža i iznimno bogatu vinsku kartu koja se sastoji od 69 pomno odabranih vina za svako jelo i svako nepce. Želja je uz bogatu vinsku kartu educirati goste o vrstama vina i sljubljivanju istih s namirnicama. Priču uspješno zaokružuje i izuzetno bogatom kartom pića i cigare, kako bi gostima koji posjete istinski ponudili jedno kompletno iskustvo.

“Za 10 godina naš se gost možda neće sjećati kako se zvalo jelo koje je jeo ili koje je točno vino pio, ali će se itekako sjećati osjećaja koji smo u njemu izazvali jer upravo to nikada ne izblijedi.”

Jelovnik

Restaurant Chop

Ručak

Ručak u Chopu

Vikend u chopu

Vikend ponuda